Camping in en out skiën Brixen im Thale, hoe dan?

CampingWelt Brixen im Thale

Camping in en out skiën, hoe dan?

Wij zitten al sinds jaar en dag in Brixen im Thale op de camping. Vanuit deze centraal gelegen locatie gaan we diverse gebieden af in de winter. Maar vanaf de camping kun je zonder de auto te gebruiken gelijk 500 pistekilometers maken in het gebied van SkiWelt en Kitzski (Kirchberg, Kitzbühel, Jochberg, Resterhöhe).

Er wordt wel eens gevraagd hoe je vanaf de camping kan vertrekken en weer aankomen per ski. Dat willen we laten zien in een aantal video’s die we voor jullie hebben klaar gezet.

De eerste video is het vertrek vanaf de campinglift richting de dalafdaling tussen Westendorf en Brixen im Thale. Deze piste zorgt ervoor dat je snel bij de twee dalstations bent van Brixen im Thale.

De tweede en derde video die laten jullie zien de twee mogelijkheden die je hebt om naar de camping te gaan. De eerste video die je hieronder kunt zien is de gehele Kandlerafdaling die je in het dal op een t-splitsing brengt. Sla je linksaf dan ga je weer naar de twee dalstations, sla je rechtstaf dan ski je zo de camping op.

De tweede afdaling naar de camping daar neem je de halve Kandlerafdaling en halverwege na de zwarte piste sla je rechts af en je neemt dan de Götschenafdaling. Dit is een natuursneeuwpiste en zeker het slot stuk door het bos is leuk om te doen. Deze afdaling is niet altijd open maar bij genoeg natuursneeuw zeker wel. De Götschenafdaling is een geweldige piste ook al omdat deze er aan het eind van de dag nog steeds super bij ligt.

Bekijk deze twee mooie video’s maar eens. Op TV in 4K heb je overigens de mooiste weergave.

Vraag: Er is vast wel ergens waar je ook in en out kunt skiën. In Fieberbrunn kan dat ook maar waar nog meer. We horen het graag van julie.

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×