Camping in en out skiën Brixen im Thale, hoe dan?

CampingWelt Brixen im Thale

Camping in en out skiën, hoe dan?

Wij zitten al sinds jaar en dag in Brixen im Thale op de camping in Brixen en vanuit deze centraal gelegen locatie gaan we diverse gebieden af in de winter. Ook kun je vanuit ons “eigen gebied” meer dan 500 pistenkilometers maken. Dit zijn dan gebieden van SkiWelt en Kitzski (Kirchberg, Kitzbühel, Jochberg, Resterhöhe)

Wij worden wel eens gevraagd hoe kun je nou aansluiting maken vanaf de camping en hoe ski je weer terug. Dat willen we laten zien in een aantal video’s die we voor jullie hebben klaar staan.

De eerste video is het vertrek vanaf de campinglift richting de dalafdaling tussen Westendorf en Brixen im Thale. Deze piste zorgt ervoor dat je snel bij de twee dalstations bent van Brixen im Thale.

De tweede en derde video die laten jullie zien de twee mogelijkheden die je hebt om naar de camping te gaan. De eerste video die je hieronder kunt zien is de gehele Kandlerafdaling die je in het dal op een t-splitsing brengt. Sla je linksaf dan ga je weer naar de twee dalstations, sla je rechtstaf dan ski je zo de camping op.

De tweede afdaling naar de camping daar neem je de halve Kandlerafdaling en halverwege na de zwarte piste sla je rechts af en je neemt dan de Götschenafdaling. Dit is een natuursneeuwpiste en zeker het slot stuk door het bos is leuk om te doen. Deze afdaling is niet altijd open maar bij genoeg natuursneeuw zeker wel. De Götschenafdaling is een geweldige piste ook al omdat deze er aan het eind van de dag nog steeds super bij ligt.

Bekijk deze twee mooie video’s maar eens. Op TV in 4K heb je overigens de mooiste weergave.

Vraag: Er is vast wel ergens waar je ook in en out kunt skiën. In Fieberbrunn kan dat ook maar waar nog meer. We horen het graag van julie.

Van Beeck tenten

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...