Campings in Oostenrijk ook open vanaf 29 mei 2020

CampingWelt Brixen im Thale Zomer

Campings in Oostenrijk ook open vanaf 29 mei 2020. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat in Oostenrijk de regels mbt Corona iets worden afgezwakt, natuurlijk zijn we er nog niet.

Vanaf 29 mei 2020 gaan de campings dus ook weer open. In eerste instantie eerst voor de Oostenrijkers zelf omdat de grenzen nog op slot zitten. Wanneer we weer veilig vanuit Nederland kunnen reizen is echt nog niet bekend. In ieder geval is het wachten op Duitsland en daar heeft men nu nog even besloten dat we tot 14 juni in ieder geval nog de situatie hebben waar we nu in leven.

Brixen im Thale Badesee

Alpen Reizen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...