Op Campings in Oostenrijk wordt brandveiligheid bekeken

Op Campings in Oostenrijk wordt brandveiligheid bekeken

CampingWelt Brixen im Thale

Op Campings in Oostenrijk wordt brandveiligheid bekeken, De titel zullen we zeker even wat uitleggen. Zelf staan wij ook op een camping en spelen we ook met de gedachte op termijn de voortent te vervangen door?.iets nieuws. Dit is voornamelijk bij caravans die ook 365 dagen per jaar op een camping in Oostenrijk staan en neem van ons aan dat dat heel veel mensen dat doen. Ook bij ons op de camping in Brixen im Thale zijn ook heel veel handige mensen en die hebben werkelijk hele mooie tenten maar ook houten bouwwerken gemaakt. Het ziet er allemaal zeer mooi uit met vaak een complete huiskamer die aan de caravan is vast gemaakt. De caravan wordt dan uitsluitend nog gebruikt om te slapen.

Maar?? we kregen plots onderstaande onder ogen.

CampingWelt verbod op houtbebouwing

Dat betekent dat de bestaande bouwwerken worden bekeken. Deze moeten dus worden aangepast of zelfs afgebroken. Het laatste hopen wij niet dat dit zal gebeuren maar je weet het maar nooit. Ook was er de mededeling dat er alleen nog maar een gediplomeerde tentenbouwer is toegestaan.

Deze maatregel geldt natuurlijk niet alleen op de camping in Brixen im Thale maar geldt uiteraard voor meer campings in Oostenrijk.

Wees gewaarschuwd als je wil gaan bouwen. Neem altijd contact op met de eigenaar van een camping. Een gediplomeerde tentenbouwer kennen wij zeker. Van Beeck BV is een Nederlands bedrijf dat op locatie hele mooie voortenten neerzet. Ben je van plan om je voortent te vernieuwen neem eens contact op met dit bedrijf.

Onderstaand nog 3 video’s opgenomen op de camping in de Herfst, Winter de Lente om weer eens een kijkje te nemen hoe het toch op de camping is.

Ven Beeck Banner 300 144

CampingWelt logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht