CampingWelt binnenkort weer Winters? Drone Opname

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt, het zomerseizoen zit er bijna op. Er zullen ongetwijfeld nog een paar mooie dagen in het dal zijn maar op de bergen wordt het toch al een beetje winter.

We hadden nog wat opnames liggen van Jeffrey die met ingang van dit zomerseizoen campingbewoner is geworden op CampingWelt. Nu kan hij dan ook eindelijk uitkijken op een winterseizoen op de camping. Maar Jeffrey was ook eind maart (2019) op de camping aanwezig om eens te kijken hoe het daar zou zijn. De drone ook meegenomen en daar hebben we wat materiaal van gekregen.

Hieronder nog diverse foto’s gemaakt door de drone. Wellicht dat we komende winter eens een keer gaan vliegen als er hopelijk weer een enorme hoeveelheid sneeuw ligt.

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale

Wij hopen ook weer net als afgelopen jaar weer op een enorme bak met sneeuw en dat er maar weer veel sneeuw geruimd mag worden.

Hoe het er afgelopen winter op de camping uitzag kun je oa. hieronder bekijken.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

CampingWelt Grote banner

 

Logo Das Resort Brixen 1200 400

Logo Das Christine Appartement

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht