CampingWelt Brixen im Thale en wat een caravans

[block]0[/block] [block]1[/block] en wat een caravans

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale en wat een caravans. Jullie weten vast allemaal wel wat onze thuisbasis is in Oostenrijk. Dat is dus een camping in Brixen im Thale.

Dat was dus echt de beste keus die je maar kan maken. De reden hebben we al is eerder geschreven. Lees dit artikel maar is.

Maar nog steeds zijn er mensen die denken dat het afzien is in de winter. Ook camperen we er niet in tenten maar grote goed geïsoleerde caravans. De meeste caravans hebben ook nog is een mooie uitbouw gemaakt. Deze uitbouw is soms zo groot gemaakt dat het een complete woning is geworden. Keuken, banken, grote flatscreens alles ga je hier tegen komen…en koud? Nee, echt niet.

Maar op verzoek zijn we de camping is opgegaan en een aantal beelden gemaakt van de meer dan gemiddelde caravans die er op deze camping staan.

Heb je nu ook interesse gekregen in een caravan dan kun je altijd is kijken bij De Klerk Caravans. De Klerk Caravans heeft op de camping altijd wat caravans staan die men verhuurt maar ook zeker ook is koop een mogelijkheid.

Na het zien van de diverse mooie uitbouwen die aan de caravans zijn vast gezet adviseren we jullie is te kijken bij Van Beeck. Dit bedrijf maakt op locatie een aanbouw zoals je ook in de video hebt kunnen zien. Veel zo niet alles is mogelijk.

wintercamperen-klerk    Ven Beeck Banner 300 144

Ski Outlet logo 284 254                     Online Skishop.nl

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht