CampingWelt Brixen im Thale 26 januari 2019

Op vele verzoekjes hebben wij weer een rondje op de camping gemaakt. De meeste mensen zijn toch wel benieuwd hoe alles er nu bij staat op de camping. Is er geschept of moet er weer geschept gaan worden?

Bekijk dit hier nog maar eens terug.

Maar daar bleef het niet bij. Er was toch weer zo’n 20 centimeter aan sneeuw gevallen. We hebben ook gelijk maar een video opgenomen bij de Campinglift en jullie zien dat je daar dus ook heerlijk door de poeder kan skiën. Tot slot nog skiën tot de camping en zodoende hebben jullie weer een mooi beeld hoe de camping er in de winter bij ligt ….. en ben je geen campingliefhebber weet dan dat je direct naast de camping 16 chalets (Resort Brixen) hebt liggen die wellicht wel wat voor jullie zijn.

Brixen im Thale

Brixen im Thale

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

CampingWelt Grote banner

 

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht