CampingWelt Brixen im Thale ook in de Zomer FANtastisch

CampingWelt Brixen im Thale

In de winter laten we ook wel eens beelden zien waar wij zitten in Oostenrijk. Dat is op een wintercamping maar in de zomer is het daar ook FANtastisch.

We zijn weer een rondje op de camping wezen wandelen met de camera en kijk zelf eens. Bij een paar caravans wordt rustig gewerkt om de caravan en tent (aanbouw) winterklaar te maken en dat lukt allemaal best aardig. Voor ons was het deze zomer uitsluitend alleen maar opruimen. De hele voortent leeg (en schoonmaken) en ook die is weer winterklaar.

Maar bekijk de video maar eens die hieronder staat wie weet krijgen jullie ook wel net zoveel zin om eens te kamperen in de zomer. Maar als je eenmaal weet dat je op CampingWelt ook kunt skiën naar de caravan dan ga je dat ook zeker eens proberen. Opstappen in het skigebied van SkiWelt kun je ook vanaf de camping.

Op 300 meter afstand van de camping heb je nog een geweldig mooi zwembad met badesee. Bekijk ook deze korte video maar eens.

Bij het rondlopen op de camping kwamen we ook nog een bestaande caravan tegen die te koop is. Wellicht wat voor jullie maar je kunt natuurlijk ook je eigen caravan meebrengen.

CampingWelt Caravan te Koop

CampingWelt Brixen im Thale

Mocht je geïnteresseerd zijn in de tarieven van CampingWelt. Deze kun je HIER terug vinden. Wie weet zien we jullie wel op de camping of bij een rondje skiën of waar dan ook in Oostenrijk.

CampingWelt Grote banner

 

CampingWelt Brixen im Thale

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×