CampingWelt Brixen im Thale Laatste dag Krokusvakantie

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt, het zal jullie niet ontgaan zijn maar de verschillende Krokusvakantieweken die zijn afgesloten. Zelf zitten we ook in Nederland en we hebben afgelopen zondag nog een rondje gedaan op de Camping in Brixen im Thale, CampingWelt.

Veel mensen waren er al naar huis en wat een rust gaf dat. In de Krokusvakantie was de camping goed bezet. Nu betekent dat zeker niet dat de camping uitgestorven is. Veel mensen die er staan profiteren nog van een aantal lange skiweekenden. Dat klinkt voor de meeste van jullie een beetje vreemd maar een dag of 3 skiën dat doen best wel een aantal mensen. Sommige gaan met de auto maar in deze periode kun je via Transavia goedkope vluchten krijgen en dat is ook wel een aanrader. Je zit ook maar op 1 uur van Innsbruck vandaan. Je hebt een hele goede Taxi verbinding en via de trein kan dit uiteraard ook.

Hieronder de video van afgelopen zondag en het was echt zonde om met dit soort weer naar Nederland te vertrekken….

Mochten jullie informatie willen hebben over deze camping dan kunnen wij die ook zeker beantwoorden.  Er zijn caravans te koop maar als je wilt huren dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Heb je een caravan en wil je een leuke aanbouw er aangebouwd hebben dan kun je alles bespreken in Nederland bij de firma van Beeck.

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Grote banner

 

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht