CampingWelt Brixen im Thale nog plaatsen vrij?

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale, afgelopen zondag 14 juli 2019 was onze weerman Jeroen op de camping en had weer eens zin om een rondje te doen met de camera. Dit keer heeft hij niet alleen bij het weer stil gestaan maar had hij ook oog voor andere zaken.

Er kwam een steeds maar terugkerende vraag bij ons in de e-mailboxen. Is er nog plek op de camping voor een vaste plek? Die vraag wilden we beantwoorden door dit in een video te laten zien. Jeroen is zo vrij geweest om veel plekjes te laten zien. Twee plekken waar Jeroen voorbij is gekomen die zijn al geclaimd door Jan. Jan was daar zo blij mee dat hij dat met ons wilde delen. Hier hebben we op 15 mei 2019 verslag van gedaan. Maar nu eerst even de video van Jeroen die live ging op facebook.

Ook hoorde we Jeroen nog zeggen dat het voor het eerst deze zomer is dat je broodjes in de ochtend kan halen. Wij denken dat Jeroen wellicht teveel zon heeft gehad want de schrijver van dit stukje tekst heeft zelf ervaren dat je wel degelijk in de zomer broodjes kunt halen op de camping.

Er zijn dit jaar al een aantal mensen jullie voorgegaan die een caravan hebben aangeschaft en ook op deze camping zijn gaan staan. Niet alleen is het daar het hele jaar geweldig toeven. In de winter heb je maar liefst vanaf de camping aansluiting op niet alleen het skigebied van SkiWelt maar ook op die van het gebied van Kitzbühel en Kirchberg. Via Westendorf heb je een busritje van enkele minuten en je zit alweer in de Pengelstein 1 om ook dit gebied in te gaan en ….skiën tot de caravan behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Mocht je twijfelen dan weten wij wel wat je zou moeten doen en….. in de zomer is het er natuurlijk ook geweldig. Volgende week zijn we met meer mensen ter plekke en dat zullen we jullie ook eens laten zien.

CampingWelt Brixen im Thale

Ook had Jeroen in het weekend nog wat foto’s geleverd aan het RTL Weer.

RTL Weer Brixen im Thale

RTL Weer Kirchberg 14 juli 2019

CampingWelt Grote banner

 

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht