CampingWelt Brixen im Thale nog één weekendje

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale nog één weekendje en dan doelen we niet dat het ons allerlaatste weekend aldaar is. Nee het wordt afscheid nemen van de het winterseizoen 2018/2019. Wij zullen nog een aantal dagen op de ski’s gaan staan.

Stefan hadden we alvast vooruit gezonden en die kwam dan ook aan in een zomers Brixental. Zelf hebben we de afgelopen winter veelvuldig rond gelopen over de camping en dat was ook meer om te laten zien hoeveel sneeuw er wel niet op de daken lag. Ook hebben we destijds gewaarschuwd dat mensen toch echt naar de camping moesten komen om de daken te bevrijden van de sneeuw. Aan die oproep is ook gehoor gegeven en door een aantal mensen is daar ook best wat aan verdiend om daken sneeuwvrij te maken 🙂 (nee, wij waren het zeker niet)

Dit keer is er helemaal geen waarschuwing nodig. Wel zien we dat er nog zowaar nog sneeuwresten liggen bij de campinglift. Je kunt dit allemaal zien in de video die hieronder staat. Stefan bedankt voor de opname…..

Heimwee naar het scheppen van afgelopen winter? We hebben vele berichten gemaakt maar kijk dit bericht maar eens terug…of kijk nog eens naar onderstaande live video die we destijds op facebook hebben geplaatst.

 

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Grote banner

 

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...