CampingWelt Brixen im Thale Voordelen Winterkamperen

Al een aantal jaren volgen jullie ons en wij laten jullie ook meegenieten van het wintercamperen dat wij doen in Brixen im Thale. Al vele malen zijn wij vanaf deze locatie live gegaan op facebook.

Nu het alweer bijna 1 oktober is begint op de camping in Brixen im Thale het winterseizoen. Op de toppen van de bergen heeft al wat sneeuw gelegen en het komt voor dat er zelfs sneeuw valt in oktober tot in de dalen. Maar ook zomerse temperaturen in oktober zijn niet vreemd.

Wij gaan ons weer winter klaar maken maar we willen jullie nog even de voordelen opsommen als je geïnteresseerd bent in een wintercamping.

  • Als je kiest voor een half- of jaarplaats dan heb je altijd jou eigen plekje om naar toe te gaan in de Alpen
  • Nooit meer dat geboek van zaterdag tot zaterdag. Een dag eerder aankomen en vertrekken kan al weer snel wat file schelen
  • Ook lange weekendjes behoren tot de mogelijkheden
  • Veel heel veel skiën in het winterseizoen of gewoon even eruit zijn is toch FANtastisch
  • en…het is jouw thuis, ingericht zoals jij het wil…. met natuurlijk Wifi 🙂
  • Op de camping is het ook erg gezellig onderling
  • De campinglift is tot 19.00 uur in de vakanties open. Dus mocht je de kinderen zoeken dan weet je waar je moet zijn 🙂

De meest gestelde vraag is toch wel….. Het is toch ontzettend koud?

Dat antwoord kunnen wij in iedere geval met een NEE beantwoorden. Vaak is het in de caravan veel warmer dan bij je thuis. Zelfs in de voortenten waar vaak een Zibrokachel staat heb je het zelfde effect. Gewoon warm.

CampingWelt Brixen im Thale is ons thuis en op de camping stap je in de lift en hebt meteen toegang tot het grote skigebied van SkiWelt. SkiWelt heeft 270 kilometer aan piste vanaf de camping. Het totale skigebied is 284 km maar Kelchsau is niet aaneengesloten. Ook heeft het gebied aansluiting met het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg. Via de Ki West heb je een korte busverbinding (paar minuten rijden, bussen rijden iedere 10 minuten) Je kunt er dan nog zo’n slordige 180 kilometer bij optellen.

Maw vanuit de caravan liggen er 450 kilometer aan pistes en met de ski’s of snowboard kom je ook weer terug bij de ingang van je caravan. Waar heb je dat nu in Oostenrijk?

CampingWelt logo           

Heb je wel interesse maar nog geen caravan dan is er altijd wel een te huur bij de Firma De Klerk in Hillegom. Wellicht zien we jullie komend seizoen op de camping van CampingWelt in Brixen im Thale.

Hieronder nog een video die we afgelopen winterseizoen hebben gemaakt.

 

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...