CampingWelt Brixen im Thale Winterklaar!

CampingWelt Brixen im Thale

De titel zegt het al. CampingWelt Brixen im Thale Winterklaar. Wij waren er afgelopen weekend en er was goed te zien dat er nog wat laatste werkzaamheden werden verricht voordat de winter kan en mag komen. We doelen dan voornamelijk op de werkzaamheden die werden verricht bij de caravans want de camping is in orde.

We zagen dat de laatste caravans die een nieuwe voortent of uitbouw hebben gekregen, afgelopen zomer, af zijn. Een enkeling heeft nog even een nieuw winterdak geplaatst maar nu mag de winter binnenkort zeker daar gaan invallen.

Wij hebben nog even een rondje gedaan op de camping zodat jullie ook kunnen kijken hoe het in de herfst op de camping is. Maar van herfst was nog weinig sprake, het was eerder hoog zomer met temperaturen van dik 25 graden.

Bekijk onze video maar eens en we waren ook nog even live gegaan (facebook) op een ander gedeelte van de camping. Benieuwd?

Overigens zijn er op CampingWelt Brixen im Thale nog plekken vrij voor deze winter. Maar wil je geen jaarplaats of halfjaarplaats dan kun je natuurlijk ook voor kortere periodes hier terecht. We herhalen het nog maar eens.

– Skiën tot je caravan

– Opstappen op de campinglift en aansluiting tot het gebied van SkiWelt (270 km)

– Ook heb je via de achterkant van Westendorf aansluiting tot het gebied van Kirchberg en Kitzbühel. Komt dan ook weer zo’n 200 km erbij

– Terug skiën naar CampingWelt Brixen im Thale kan ook. Er liggen 2 pistes klaar. De Kandlerafdaling en de Götschenafdaling

– In de kerst en voorjaarsvakantie is de campinglift tot 19 uur geopend.

Wij krijgen er nu al zin in.

Ook zagen we dat er op dit moment een caravan te koop staat. Wie weet iets voor jullie?

CampingWelt Caravan te koop

CampingWelt Hond

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht