CampingWelt Brixen im Thale Winters 17 januari 2018

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale Winters 17 januari 2018

Terug in de tijd. Exact 4 jaar geleden maakte we deze video update.

Jullie hebben vast gezien dat het in Brixen im Thale op 17 januari 2018 behoorlijk aan het stormen was. Ook viel er sneeuw. Het skigebied van SkiWelt was al om 13 uur dicht gegaan vanwege de sneeuwstorm. We hebben daar ook nog en bericht over geschreven. Gemist klik dan HIER (veel video’s)

We waren ook wat vroeger op CampingWelt zodat we ook daar nog een video hebben opgenomen. Altijd leuk te zien hoe winters het is op deze camping. Benieuwd naar de beelden. Kijk dan onderstaande video.

Mochten jullie vragen hebben over dit camping leven in de winter dan beantwoorden we jullie vragen graag.

Van Beeck tenten

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...