VIDEO CampingWelt Brixen im Thale FANtastisch Winters

VIDEO CampingWelt Brixen im Thale FANtastisch Winters

CampingWelt Brixen im thale

In oktober 2016 waren wij op de Camping in Brixen im Thale en we hebben toen beelden laten zien hoe het in de herfst kan zijn op de camping. Zoals beloofd komen we dit keer met mooie winterse beelden vanaf deze camping. Natuurlijk hebben we een rondje gemaakt op de camping en het had de dagen ervoor leuk gesneeuwd en dat deed het nog steeds.

Mocht je zin hebben gekregen om toch eens te kijken hoe het op een wintercamping is dan kunnen ze bij De Klerk Caravans goede informatie geven. Ook is het zo dat De Klerk caravans op de camping heeft staan die gehuurd kunnen worden. Heb je zelf een caravan, weet dat er dan ook halfjaar en jaarplekken beschikbaar zijn. Wil je de caravan op locatie uitbouwen dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Via het bedrijf van Beeck kun je een mooie uitbouw kiezen en het mooie is dat deze op locatie voor je wordt opgebouwd.

Op CampingWelt Brixen im Thale kun je vanaf de camping skiën door gebruik te maken van de campinglift die aansluiting biedt met niet alleen SkiWelt (270 km) maar zeker ook het gebied van Kirchberg en Kitzbühel. Een kleine 450 km piste ligt er in de winter voor je klaar.

CampingWelt Brixen im Thale

Heb je nu ook interesse gekregen in een caravan dan kun je altijd eens kijken bij De Klerk Caravans. De Klerk Caravans heeft op de camping altijd wat caravans staan die men verhuurt maar zeker ook is koop een mogelijkheid.

De Klerk Huur CampingWelt

Bovenstaande caravan is te huur. Meer over deze Hobby 560 KMFE caravan te weten komen klik HIER.

Maar ook zijn er caravans te koop. We zetten er nog één voor jullie in the picture. De Hobby Exclusief 650 KMFE. De details zijn HIER te lezen.

De Klerk Caravans Koop

wintercamperen-klerk

Ven Beeck Banner 300 144

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht