CampingWelt Brixen im Thale gaat richting het zomerseizoen

CampingWelt Brixen im Thale gaat richting het zomerseizoen

CampingWelt Brixen im Thale

We zijn al bijna in de maand mei aanbeland en de winter gaan we snel achter ons laten. We kregen weer wat verschillende vragen over hoe ziet de camping er toch uit na het winterseizoen. Een aantal maanden geleden hebben we jullie laten zien hoe winters het er aan toe gaat op CampingWelt. Wil je deze winterse omstandigheden nog een keer zien. Klik dan op HIER er staat nog een zeer sneeuwrijke video op.

Maar met de paasdagen waren wij nog aanwezig op CampingWelt en hebben aldaar een video gemaakt die we graag met jullie willen delen. Ook wat je in dit deel van het jaar ziet is dat er gebouwd en verbouwd gaat worden en dan doelen we op de caravans.

Maar waarom kamperen en dan ook nog eens veel in de winter er naar toe gaan. Dan komen we ook op de meeste gestelde vraag…. is het niet koud? Dat antwoordt kunnen we invullen met hoofdletters NEE. Goed geïsoleerde caravans en met een zibrokachel in de voortent en gaskachel in de caravan is het gewoon warm.

Ook in de zomer is het FANtastisch om te kamperen in Oostenrijk. Er is veel te doen. Voor kinderen wordt er de laatste jaren steeds meer georganiseerd en de Bergbahnen die spelen daar handig op in. Maar ook kun je er geweldig mountainbiken. Iedere dorp, zo lijkt het, is wel bezig een eigen mountainbiketrail te maken (of meerdere) Wat te denken van hele mooie golfbanen, zwembaden en zo kunnen we wel doorgaan.

Maar wat maakt een camping ook aantrekkelijk om er het heel jaar een vaste staanplaats te hebben.

  • nooit meer wat hoeven boeken
  • reizen op de zaterdag kun je mijden want je kan op ieder uur en dag aankomen wanneer je maar wenst
  • lange weekenden zijn erg dichtbij. In het hoogseizoen iets boeken is meestal zoeken naar een speld in een hooiberg omdat de meeste hotels, appartement van zaterdag tot zaterdag boekingen doen.
  • heb je toch wat geboekt in bv Italië dan is overnachten op de camping een uitkomst en je geld voor een overnachting houd je in je zak

Maw er zijn echt heel veel voordelen te benoemen.

Wil je een keertje een caravan huren dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. De Klerk Caravans die hebben een aantal caravans op de camping staan en worden verhuurd en kopen is uiteraard ook een optie. Meer weten? Klik HIER om een kijkje te nemen op de website van deze firma.

Ook willen we jullie wijzen op een Nederlandse firma die aan de caravan een uitbouw maakt of een bestaande uitbouw zou kunnen vergroten. De firma Van Beeck kan jullie over van alles en nog wat informeren wat de mogelijkheden zijn. Klik HIER om naar de website van Van Beeck te gaan.

Op dit moment staan er een aantal caravans te koop. We willen er ook nog eentje uitlichten die op dit moment te koop staat.

Caravan te koop

Voor een complete beschrijving van deze caravan klik HIER.

CampingWelt logo

wintercamperen-klerk

Ven Beeck Banner 300 144

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht