CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale. Aan ons wordt vaak de vraag gesteld waar we precies zitten in Oostenrijk. Na de gehele Alpen wel gezien te hebben komen wij al vanaf begin jaren ’90 in het Brixental. Eerst in een appartement maar opeens was de camping daar. Altijd veel scepsis gehad tegen een camping…. maar als je het 1 keer heb meegemaakt dan ben je verkocht.

  • Nooit meer iets te hoeven boeken
  • Je kunt er heen wanneer je wilt (vooral de file-zaterdag kun je ontwijken)
  • Lange weekendjes skiën zijn dan heel dichtbij
  • ? en heel veel kunnen skiën maar in de zomer is het er ook FANtastisch
  • maar ook bijzonder veel gezelligheid

Lees bv dit stuk maar is in de Telegraaf waar we destijds ook input op hebben gegeven. Dan wordt het allemaal wel duidelijk waarom wij op een camping staan.

CampingWelt logo                  CampingWelt logo

Ook is het zo dat CampingWelt in Brixen im Thale een FANtastische ligging heeft voor wat betreft de Wintersport. Wij zijn nog niet eerder een camping tegen gekomen waar je tot de caravan kunt skiën en op de camping kunt opstappen in een lift die je brengt in 1 van de allergrootste skigebieden van Oostenrijk.

Nu weten we dat we al een aantal mensen erg enthousiast gemaakt hebben om is een kijkje te nemen op de Camping. Sterker nog er zijn zelfs al caravans gekocht. Via De Klerk Caravans staat er nog altijd wel wat te huur of te koop (op de camping in Oostenrijk dus) Mocht je besluiten om eerst te huren dan kom je er vast achter dat ….”je het jaren eerder had moeten doen”

Op dit moment heeft De Klerk Caravans de volgende caravans in de verhuur of koop.

Een Hobby Exclusief 650 KMFE

Hobby Exclusief 650 KMFE

De in and outs weten van deze caravan, klik dan op HIER

Maar er staat er nog een Hobby, een Hobby 650 KMFE

Hobby 650 KMFE

Wil je meer weten over deze caravan, klik dan HIER.

Maar heb je een caravan en wil je nu een mooie tent er aan gebouwd hebben dan ben je bij Van Beeck op het juiste adres. Van Beeck bouwt alles op locatie dus ook in Oostenrijk. Voor meer info kun je terecht op de website van Van Beeck.

Hieronder nog een video die al later in de winter was gemaakt en ook toen kon je gewoon naar de camping skiën. Komende winter maken we nog is zo n video met heel veel sneeuw.

Summittravel728x90

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht