CampingWelt en Brixental zijn weer WIT

Brixental 10 dec 2018

Brixental uitzicht op Westendorf 10 december 2018

Hierboven is goed te zien dat het Brixental de kleur groen heeft ingewisseld voor WIT. Zo zien wij dit dal in de winter ook het liefst. Wit en dan bedekt met heel veel sneeuw.

We kregen een video van Kees Verwijmeren binnen die op dit moment op de camping in Brixen im Thale verblijft, CampingWelt. Ook daar is de sneeuwval begonnen. Bekijk de video maar eens.

Wellicht stuurt Kees morgen nog wat door dan kunnen we zien hoeveel sneeuw er uiteindelijk is gevallen. Wie weet kunnen we wel weer skiën tot de caravan met de Kerst. Sowieso moet dat gaan lukken tot en met de campinglift. Vanaf deze plek kun je ook opstappen om het gehele gebied van SkiWelt en Kirchberg / Kitzbühel in te gaan. Geen skibus nodig of eigen auto!

Die sneeuw die nu valt smaakt naar mee. Tevens laten we een video van afgelopen winterseizoen zien die ook opgenomen is op CampingWelt. Er was die nacht 40 cm aan sneeuw gevallen en dat moet natuurlijk wel geruimd worden. Altijd een heerlijk gezicht… maar dat neemt niet weg dat je zelf ook nog met de schep aan de bak moet. Hebben wij er wel voor over. Het is FANtastisch.

Hoeveel sneeuw er uiteindelijk in het dal gaat vallen dat zien we wel. Maar op de pistes valt zeker meer dan in het dal en als de sneeuwkanonnen ook nog aanstaan dan ligt er een aanzienlijk sneeuwtapijt klaar om te gaan skiën.

Westendorf Gampenkogel Funpark

Westendorf Gampenkogel Funpark

In Westendorf bij het Funpark staan de sneeuwkanonnen in ieder geval aan.

CampingWelt Brixen im Thale Sneeuwdump

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...