CampingWelt in de Zomer en Winter

CampingWelt Brixen im Thale Zomer

CampingWelt Brixen im Thale, in de winter zijn jullie het wel van ons gewend om eens mee te kijken met ons rondje op de camping. Nu de sneeuw allemaal is verdwenen willen we jullie ook laten zien hoe het er in de zomer uitziet.

Winter

Ook wordt er bij ons altijd geïnformeerd of er nog caravans te koop staan. Ja zeker die zijn er altijd wel. Maar ook zijn er nog enkele plekjes te verkrijgen op CampingWelt Brixen im Thale. Alleen een winterseizoenplek is ook te krijgen en..zoals gemeld in de video, de Camping heeft een skilift en deze lift heeft aansluiting tot bijna 500 km piste. Dit is het skigebied van SkiWelt en het skigebied van Kitzbühel en Kirchberg. Ook skiën naar je caravan is zeker een optie.

De campinglift is ook in de kindervakantie open tot 19.00 uur in de avond. Voor de kinderen is dit zeker een feest, nog langer kunnen skiën, met de slee naar beneden glijden, schansjes bouwen ….alles is mogelijk. Zelfs heerlijk skiën door vers gevallen sneeuw…

Resort Brixen

Naast de camping en ook aan de piste kun je ook nog eens een mooie Chalet huren (Resort Brixen)

In de video (bovenaan) spraken we ook over het zwembad en een badesee dat echt op loopafstand ligt. Daar hebben we recent nog beelden van gemaakt. Benieuwd hoe het daar is…kijk dan hieronder.

Binnenkort zijn we weer op de camping en wellicht dat we nog een rondje maken…

CampingWelt Grote banner

 

Logo Das Resort Brixen 1200 400

Logo Das Christine Appartement

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht