CampingWelt, Jan zoekt een plek uit

CampingWelt Brixen im Thale Eric Kromhout

Afgelopen winterseizoen hebben we veel video’s en live video’s laten zien vanaf de camping in Brixen im Thale, CampingWelt. Vooral de sneeuwval en het scheppen dat veelvuldig gedaan is op de camping maakt mensen enthousiast.

Al een aantal mensen hebben dit jaar de stap gemaakt om ook campingbewoner te worden in de vakanties. Zowel zomer als winter is het gewoon goed toeven hier. Komende zomer zullen we ook wel weer wat leuke beelden laten zien.

Jan die was ook enthousiast geworden en zo enthousiast dat hij niet te houden was. Hij is afgelopen maandag afgereisd naar de camping en heeft inmiddels al een leuke plek uitgekozen. Jan heeft daar ook een video van gemaakt en dat was ook zijn eerste echte kennismaking met CampingWelt.

Tevens viel er aan het einde van de video nog sneeuw, echt bizar zo op 14 mei 2019.

Zoals Jan al in de video al vertelde zijn er nog enkele jaarplaatsen beschikbaar. Jan en familie zullen het zeker naar de zin gaan krijgen net zoals vele andere Nederlanders die daar ook een caravan hebben staan.

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Grote banner

 

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht