CampingWelt, Resort Brixen en Sporthotel Brixen

CampingWelt, Resort Brixen en Sporthotel Brixen. Wat hebben deze 3 namen allemaal gemeen? Deze 3 bestemmingen liggen allemaal in Brixen im Thale en in de winter kun je er zo naar toe skiën en in de zomer de ideale ligging in de Kitzbüheleralpen om veel uitstapjes vandaan te maken.

Eind april waren we nog op onze thuis basis, CampingWelt maar we zijn ook even naar de andere accommodaties gegaan.

Resort Brixen

We hebben jullie al veel laten zien van de camping maar vlak tegen de camping aan ligt Resort Brixen. Dat zijn 16 ruime comfortabele chalets. Zoals gezegd in de winter ski je hier zo jouw chalet in en weer uit. Ideaal voor een wintervakantie maar ook is dit een prachtige uitvalbasis om de Kitzbüheleralpen in te trekken en er ligt op loopafstand een geweldig zwembad en meer voor je klaar om de afkoeling op te zoeken.

Brixen im thale Zwembad

Brixen im Thale Badesee

Maar ook in het dorp zit een mooi 4 sterren hotel, het Sporthotel Brixen.

Sporthotel Brixen

Ook kun je bijna naar dit hotel toe skiën in de winter. Het hotel staat bijna bij de afdaling van de Tanzertalabfahrt. Je loopt aan het eind van de piste zo het hotel in. Maar het is een sporthotel en hier zijn dus ook tennisbanen aanwezig alsmede een zwembad. Voorts verwijzen we je graag naar de website van het Sporthotel Brixen.

Zo zie je dat er meer is in Brixen im Thale dan de Camping waar wij vandaan berichten …maar er is nog zoveel meer maar dat komt later een keer aanbod.

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht