Chalets in Zillertal-, Wildkogel Arena en Dienten

Zillertal arena

Chalets, regelmatig heeft Chaletsplus nieuwe vakantiewoningen in het aanbod. Hieronder stellen we 3 nieuwe vakantiewoningen voor.

Konigsleiten Chaletsplus Dorfplatz 38

Am Dorfplatz  Top 38, Königsleiten

“Dit knusse appartement maakt deel uit van het appartementencomplex Dorfplatz in het hooggelegen bergdorp Königsleiten. Appartement Top 38 is ingericht voor 4 personen. In de winter is Königsleiten het wintersportdorp bij uitstek. Te midden van het uitgestrekte skigebied de Zillertal Arena kan iedere wintersportfanaat zich urenlang vermaken.”

Neukirchen Chaletsplus Loffelspitze

Nationalpark Chalet Löffelspitze

 In dit 6-persoonsvakantiehuis komt het je aan niks tekort. In de woonkamer kun je ontspannen op de comfortabele zithoek bij de tv en open haard en de keuken heeft een kookeiland. In de winter kun je bij twee nabijgelegen skigebieden terecht voor een vakantie vol wintersportvertier. Ervaren wintersporters kunnen vele kilometers vers geprepareerde pistes baas maken in het uitgestrekte skigebied de Zillertal Arena en de Wildkogel Arena is helemaal ingesteld op (jonge) families.“

Dienten Chaletsplus MountainResort Top 6

Mountain Resort Top 6, Dienten

Je kunt in het Mountain Resort terecht voor een heerlijke vakantie! Het appartementencomplex ligt aan de rand van het centrum van Dienten am Hochkönig. Appartement Top 6 is ingericht voor 6 personen. In de winter kan de wintersportpret meteen beginnen vanuit dit appartement! De skipiste loopt direct langs het appartementencomplex met hiernaast de skischool en sleeplift. In het sneeuwzekere skigebied Hochkönig kun je vele kilometers piste trotseren, tot in de late uurtjes! Drie keer in de week is de piste bij het nabijgelegen dorpje Maria Alm namelijk verlicht.”

Natuurlijk is er veel meer te ontdekken op het gebied van Chalets in Oostenrijk. Neus door het mooie aanbod van Chaletsplus en ga op zoek naar jouw perfecte vakantiehuis in Oostenrijk!

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...