Cityhouse Flipside Mayrhofen mooie accommodatie

Flipside Mayrhofen

Cityhouse Flipside Mayrhofen mooie accommodatie

Wij zijn Flipside en organiseren wintersport groepsreizen naar Oostenrijk voor bedrijven, verenigingen, scholen en families. We hebben ook een eigen pension genaamd Cityhouse Flipside midden in het centrum van Mayrhofen en is het hele jaar geopend.

Cityhouse Flipside

Cityhouse Flipside heeft plaats voor 29 personen (11 kamers). Het is de perfecte startlocatie van je (sportieve) vakantie. De bergliften, restaurants en bars bevinden zich direct om de hoek. Je wordt ontvangen door onze enthousiaste en actieve hosts Rowan en Mattanja, die met liefde meedenken over al je bergavonturen. Bovendien zorgen ze voor een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet in de morgen. Met alle vragen kun je altijd bij ze terecht.

Wat is er te doen?

De vallei van Zillertal is in de zomer een fantastische spot om te vertoeven. Wandelen, fietsen (e-bike), klimmen, zwemmen, extreme activiteiten als raften en paragliden of een uitstapje naar de gletsjer, er is voor iedereen wat te beleven! Prachtige natuur, watervallen, meren en talrijke bergtoppen bevinden zich dankzij de liften en busverbindingen op loopafstand.

Bezoek bijvoorbeeld de Hintertux (gletsjer, altijd sneeuw) en ontdek de bergmarmotten of ga wandelen en watervallen bekijken bij de Stillup Stausee (meer). Ga omhoog de bergen op met de twee moderne gondels (Penkenbahn 1790 meter en Ahornbahn 2000 meter) en bekijk de prachtige uitzichten over de vallei en bergtoppen. Zoek je meer spanning? Duik dan van een berg met een paraglide sessie.

Flipside

Hier in het Zillertal voel je de gemoedelijke Oostenrijkse sfeer en gastvrijheid. Traditie, kunst en cultuur wordt hier nog van generatie op generatie overgedragen. En in één van de vele berghutten en restaurants kun je genieten van de heerlijke Oostenrijkse gerechten.

In de zonnige zomer komen mensen hier om de bergen te ontdekken door te wandelen, hiken, fietsen of klimmen.

Van harte welkom

Ben je op zoek naar een toplocatie om in de zomer te verblijven in het fantastische Mayrhofen, klop bij ons aan. Kijk eens op onze website: www.cityhouseflipside.nl

Hintertux RTL Weer 7 augustus 2020

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...