CMP Italiaans (winter)sport en lifestyle

CMP

CMP is een Italiaans sport/ lifestyle merk. CMP kenmerkt zich door de Italiaanse invloeden met daarbij de functionele aspecten binnen de collecties. De collecties van outdoor tot ski en van lifestyle tot sport.

Ook voor het najaar heeft CMP weer een mooie collectie met onder andere vesten, midlayers en jassen die ideaal aansluiten bij de behoefte voor de komende periode van wisselvallig weer en temperaturen. De mix van materialen bestaat voornamelijk uit fleece, bonded wool, polyester en viscose.
Door deze materialen op een eigen unieke wijze te combineren maakt CMP een kwalitatief hoogwaardig en uniek product, zeker voor de prijsstelling die zij hanteert. Prijzen variëren tussen de 89,99 en 159,99.
Uniek is dat CMP nog steeds alle kleding in eigen fabrieken in Europa produceert en dat zij een patent op deze productie heeft.

De kleuren voor de herfst/winter collectie zijn voornamelijk antraciet, grijs, navy en off white.

CMP heeft ideale items voor wanneer het in de avond wat afkoelt of wanneer u bijvoorbeeld een wandeling door het dorp maakt. De kleding van CMP is namelijk ook goed te dragen als fashion/streetwear.

Ook als u straks op de wintersport lekker een stuk gaat wandelen of gezellig het dorp in gaat bent u met de kleding van CMP, bijvoorbeeld ook in combinatie met de snowboots van CMP, altijd in stijl gekleed.

Het is zeker de moeite waard om eens te kijken op de website  www.cmp.campagnolo.it of in de verschillende wintersport speciaal winkels waar brede collecties aanwezig zijn van CMP. U kunt de verkooppunten hier bekijken.

CMP

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht