CMP een kleurrijke ski collectie ligt klaar

CMP winter collectie

Ook dit jaar heeft CMP een kleurrijke ski collectie in de winkels liggen. De kleuren kobalt/rood, navy/wit en groen/antraciet voeren de boventoon in het prijssegment 179,99 t/m 249,99.

Deze collectie bevat 4 way stretch jassen en broeken met een waterkolom van 10.000mm en is echt een eycatcher op de piste. De jassen zijn voorzien van alle specs die een skijack nodig heeft.

CMP winter collectie

Het tweede segment binnen de ski collectie bestaat uit marine/oranje/geel en groen/oranje/wit in het prijssegment 299,99 t/m 339,99. Dit wordt ook wel de Italian look of retro look genoemd door de pasvorm en designs. Deze collectie bevat ook 4-way stretch materialen maar dan met een waterkolom van 20.000mm.
Door het materiaal gebruik voelt het alsof je geen jas aan hebt zo fijn zitten deze producten. Ook met deze collectie ben je een eyecatcher op de skipiste.

Ook voor de kleintjes heeft CMP een leuke kleurrijke collectie vanaf maat 92 t/m 176. De jassen zijn veelal tweeledig te gebruiken, zowel voor het straatbeeld als voor een skijack daar alle specs op de jassen zitten.

Alles van CMP is bij de meeste wintersport specialisten te verkrijgen. Wil je een overzicht van alle verkooppunten kijk dan op de storelocator op de site van Not Just Some Wear.

CMP winter collectie

CMP winter collectie

CMP winter collectie

Banner CMP Groot 1200x600

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht