CMP Wandelschoenen, sokken en veters strikken

CMP Molly Socks

Vlog: Met de zomer in het vooruitzicht, mag Gabi in deze vlog een paar pakketjes uitpakken. Ze laat jullie zien wat voor wandeluitrusting er naar haar toe werd gestuurd, reviewt de producten, en geeft tips over hoe je het beste jouw wandelschoenen dicht kan snoeren. Kijk mee naar de nieuwste wandelschoenen van het bekende outdoor-merk CMP: de Rigel Mid Trekking Shoes voor vrouwen. En natuurlijk de super hippe wandelsokken van Molly Socks in unieke en vrolijke designs.

Hiking boot lacing and hiking socks

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...