Code Wit op de Kitzsteinhorn Kaprun

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Code Wit op de Kitzsteinhorn Kaprun

Gisteren waren op de Kitzsteinhorn om het winterseizoen voor ons te openen en het was FANtastisch Kaiserwetterweer. We hebben vandaag al een compilatievideo gepubliceerd maar we hebben natuurlijk ook een video van de dag gemaakt. De omstandigheden waren echt super en wij hadden vandaag de term bedacht van Code Wit (natuurlijk vanwege de sneeuw). Het had natuurlijk al eind september behoorlijk gesneeuwd en vorige week viel er ook nog een mooie laag op de Kitzsteinhorn. Een dikke 1 meter sneeuw ligt er al op de gletsjer en dat was ook goed te merken. Maar bekijk nu eerst de video van de dag (overigens in de video wordt een datum genoemd maar we zitten natuurlijk in 2020 ipv 2014)

We zijn ook nog op facebook een aantal keren live gegaan.

Deze eerste skidag was er eentje om in te lijsten. Hieronder nog een paar heerlijke foto’s en de compilatie video

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Superskicard

© superskicard.com

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht