COLADA SPORT2000 heeft skischoen oplossingen!

Pitztaler Gletsjer Topfoto

Recent was het tv-programma RTL SnowMagazine op bezoek bij wintersportspecialist COLADA Schoenen en SPORT 2000 te Weert.

Het team van RTL SnowMagazine, waaronder Sophie van Hoytema, bezocht de wintersportspecialist in Weert, voor de opname van een item over skischoenen op maat. Wat te doen bij pijnlijke en koude voeten tijdens het skiën en hoe weet ik dat ik de juiste ski heb?

Tijdens de opnames was er verder aandacht voor op maat gemaakte skischoenzooltjes, voor de juiste ondersteuning en doorbloeding van de voet. Dit voorkomt verkrampingen onder de voet en koude voeten. Het zooltje is tevens de basis voor de op maat gemaakte skischoenen, die volledig naar de voet worden gevormd. Waardoor pijnlijke voeten tot de verleden tijd behoren en tevens voor betere overbrenging en controle over de ski’s zorgt. Hierop wordt door COLADA Schoenen en SPORT 2000 Weert een 100% fit garantie verstrekt. Bij extra gevoeligheid voor koude voeten kan er ook gekozen worden voor een op maat gemaakte skischoen mét verwarming.

COLADA Schoenen en SPORT 2000 Weert is specialist op het gebied van wintersport, met eigen verhuur van materialen en skionderhoud in eigen werkplaats met een klaar terwijl u wacht service.

Kijk voor meer info op www.colada.nl/wintersport

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht