Comeback Marcel Hirscher staat hij aan de start in Kitzbühel?

Comeback Marcel Hirscher staat hij aan de start in Kitzbühel?

Volgende week is het zover. De Hahnenkammrennen in Kitzbühel gaan weer van start. Met op vrijdag en zaterdag (21 en 22 januari 2022) een afdaling en op zondag staat de slalom op het programma.

De achtvoudig wereldbekerwinnaar verklaarde in de zomer van 2019 dat zijn carrière voorbij is. De laatste tijd is de Salzburger echter steeds vaker op de lokale skipistes verschenen. Vaak ook aan het trainen op de slalom. Zou het dan toch?

Vorläufer?

De mogelijke reden hiervoor is nu onthuld door de “Krone”. Hirscher zou in het kader van het Hahnenkamm-weekend zijn comeback maken op een WK-helling. Maar niet in de race maar wel mogelijk als “vorläufer”. De reden is waarschijnlijk ook om zijn eigen skimerk “Van Deer” te promoten!

Het zou een eerste WK-test zijn voor de Hirscher-ski’s, want de 32-jarige zou skiërs al komend seizoen willen uitrusten met zijn materiaal. “Deze ski’s zullen wereldbekerwedstrijden winnen”, zei de inwoner van Salzburg toen ze in de herfst werden gepresenteerd.

Mocht Marcel Hirscher meedoen dan zou het wel gaaf zijn dat ie voluit gaat en een tijd neerzet waar de eerste echte slalom artiesten niet aan zouden kunnen komen. Hirscher wist zelf de slalom van Kitzbühel ooit 2 keer te winnen.

Of dit allemaal ook plaats gaat vinden. We gaan het zien op zondag 23 januari 2022. Op TV zal dit waarschijnlijk ook wel worden uitgezonden op één van de Duitse zenders of Eurosport.

Bron: Heute

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×