Compensatie Super Ski Card

Super Ski Card

Compensatie Super Ski Card

Afgelopen week hebben we jullie al geïnformeerd over de compensatie die er gaat gelden voor de Tirol Snow Card. Deze compensatie wordt gegeven omdat de seizoenkaarthouders niet tot de einddatum gebruik hebben kunnen maken van de liften in de verschillende skigebieden. Sterker nog het seizoen hield op 16 maart 2020 op. Het skiseizoen stopte er 2 maanden eerder mee. Er waren wat mensen die toch compensatie wilde.

De compensatie voor de Tirol Snow Card bestond uit een soort van compensatie in de zomermaanden terwijl de compensatie voor de Super Ski Card er anders uitkomt te zien. De mensen gaan dan ook gecompenseerd worden in de winter. Hoe zit dit er uit?

De Super Ski Card heeft het motto dat de volgende winter er echt aan gaat komen „Der nächste Winter kommt bestimmt!“ en daarmee wordt dus ook wat gedaan.

Indien je jouw volgende seizoenkaart gaat aanschaffen krijg je een bonus voor het seizoen 2020/2021 (dit geldt natuurlijk alleen als je afgelopen seizoen ook een seizoenskaart had)

De korting bedraagt:
Volwassenen € 45,-
U25 € 35,-
Jeugd € 30,-
Kinderen € 20,-

Het duurde even voordat men deze afspraak kon maken. Met maar liefst 80 bergbahnen moest deze afspraak gemaakt worden.

Meer informatie over deze compensatie tref je HIER aan.

Skiwelt Wilder kaiser Brixental Topfoto

Colada Sport2000 banner

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...