Corona cashback garantie voor Wintersportvakanties bij Summit Travel

Corona cashback garantie Summit Travel

Corona cashback garantie voor Wintersportvakanties bij Summit Travel

Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Deze situatie zorgt voor veel onzekerheid, zo ook in de reisbranche en niet in de minste plaats bij jou als consument. Summit Travel wil het voor iedereen mogelijk maken om aankomende winter weer op de latten te staan en te genieten van de wintersport.  Om jou meer zekerheid te geven bij het boeken van je wintersport hanteert Summit Travel nu een Corona cashback garantie. Dit houdt in dat je bij een genoodzaakte annulering door een Corona uitbraak je geld terugkrijgt en niet wordt opgezadeld met een voucher. De nieuwe Corona cashback garantie geldt ook voor de reeds gemaakte boekingen bij Summit Travel!

Zekerheid voor jou

Velen van ons staan alweer te springen om naar de Alpen te gaan voor een wintersportvakantie. Het enige wat je nog tegenhoudt is de onzekerheid van reisadviezen vanuit Nederland en de beslissingen van het land van je bestemming. De onzekerheid van wintersporters is goed te begrijpen en om deze onzekerheid weg te nemen is Summit Travel samen met accommodaties op zoek gegaan naar oplossingen. Zo willen ze je financiële risico minimaliseren door een geld terug garantie wanneer je wintersport niet door kan gaan door Coronamaatregelen op de bestemming of een negatief reisadvies.

Je boekt nu ook met Corona cashback garantie

Bij Summit Travel kun je tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren bij veel accommodaties. Dit betekent dat je zonder opgaaf van redenen 6 weken voor je vertrek kunt beslissen of je wel of niet op wintersport gaat. Daarnaast kun je bij Summit Travel ook gratis annuleren wanneer blijkt dat 1 dag voor de aankomstdag van jouw wintersportvakantie het skigebied is gesloten vanwege Corona-uitbraak en/of wanneer er een negatief reisadvies (code oranje/rood) geldt voor het betreffende land of regio. En gratis annuleren betekent: geld terug op je rekening (geen voucher)!

Met een grote groep op reis

Ga je ieder jaar graag met je bedrijf of vereniging op wintersport? Summit Travel kan ook groepen zekerheid bieden. Bij Summit Travel kun je namelijk tot 3 maanden voor vertrek gratis annuleren zonder opgaaf van redenen. Ook de Corona cashback garantie geld voor groepen wintersporters. Dit betekent dat bij sluiting van het skigebied vanwege Corona 1 dag voor aankomst en bij een negatief reisadvies (code oranje/ rood) je met de groep gratis kunt annuleren. In dit geval krijg je gegarandeerd al je aanbetaalde geld terug.

SGR & SGRZ zekerheid

Summit Travel is lid van SGR en SGRZ. Mocht Summit Travel onverhoopt en onverwacht in een situatie van financieel onvermogen komen, dan geldt dat de reeds aan ons betaalde bedragen onder de SGR/SGRZ-Garantie vallen. Dat houdt in dat je reis gewoon doorgaat of dat je gegarandeerd je geld terugkrijgt.  Meer informatie kun je vinden op www.sgr.nl en op www.sgrz.nl. De lidmaatschapsnummers zijn 2951 (SGR) en 17161 (SGRZ). Geen zorgen dus!

Summit Travel staat klaar voor jouw onbezorgde wintersport

De eerste sneeuw is alweer gevallen in de Alpen. Ga jij dit jaar voor een witte kerst, start je 2021 in de sneeuw of ga je genieten van de prille voorjaarszon in de Alpen tijdens de voorjaarsvakantie? Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot accommodaties en reisduur. En of je nu met zijn tweeën of twintigen bent, Summit Travel regelt jouw wintersport!

Voor meer informatie omtrent het annuleringsbeleid & coronamaatregelen verwijzen we je graag naar onze Corona pagina.

Annuleringsbeleid & coronamaatregelen:

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...