Corona cijfers in Oostenrijk steeds lager!

FANtastisch Oostenrijk Hoody Kandleralm

Corona cijfers in Oostenrijk steeds lager!

In Oostenrijk zien we de laatste tijd dat de cijfers erg omlaag gaan en dat is natuurlijk ook goed nieuws.

Vanaf 19 mei 2021 gaat het land voor het toerisme weer open. Morgenochtend schrijven we een bericht dat ook aan gaat geven of wij als Nederlanders dan ook weer naar dit land kunnen reizen. Ik wilde eerst nog schrijven of we dan welkom zijn maar dat is niet het juiste woord. Wij zijn natuurlijk altijd welkom, alleen een virus heeft heeft daar fors de hand ingehad.

Maar als we het nu zo bekijken heeft het virus het zwaar in Oostenrijk en dat is geweldig nieuws. Kijk maar eens op onderstaand plaatje.

Corona cijfers Oostenrijk 15 mei 2021

Het cijfer van 73,3 (voor geheel Oostenrijk) heeft betrekking op het aantal personen dat besmet is op een populatie gemeten van 100.000 personen. Dat Nederland de kleurcode voor Oostenrijk moet gaan veranderen van oranje naar geel of groen is een kwestie van tijd. Wij gaan ervan uit dat de Corona cijfers steeds meer gaan dalen.

Wij zijn heel positief als het gaat om de zomervakantie weer door te brengen in Oostenrijk.

Morgenochtend dan een nieuw bericht of we ook kunnen reizen vanaf komende woensdag!

Kitzbühel Bichlalm Vrienden van FANtastisch Oostenrijk Jolanda Verheij Dekter

Kitzbühel Bichlalm Vrienden van FANtastisch Oostenrijk @Jolanda Verheij Dekter

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...