Corona, goed bericht mbt reizen naar Oostenrijk na 15 juni 2020

Corona, goed bericht mbt reizen naar Oostenrijk na 15 juni 2020

We kregen van Robert Veldhuizen op onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk een bericht binnen dat zeker positief is mbt het reizen naar Oostenrijk. Bovenstaand nieuws staat op de facebookpagina van Embassy of the Netherlands in Austria. Deze site is toch echt betrouwbaar en het gaat goed komen let maar op.

Wij denken over deze uitkomst het zelfde. Het gaat echt goed komen vanaf 15 juni 2020. Bundeskansler Sebastian Kurz heeft het al eerder meegedeeld dat vanaf 15 juni 2020 Nederlanders welkom zijn in Oostenrijk. Veel mensen hebben we al gesproken die ook van plan zijn na 15 juni te gaan. Wij horen ook bij deze groep en dat is ook meteen goed nieuws voor jullie mbt video updates.

Vandaag hebben we ook al een bericht geplaatst van Snowsports Westendorf die op de Hintertuxer Gletsjer zijn geweest vorige week. Hoe het daar was kun je in dit bericht lezen. Wij hebben zelf plannen gemaakt om op 20 juni 2020 daar te zijn en dan ook hebben we onze vertrouwde skischoenen en ski’s weer aan. Dat gaat hopelijk weer mooie beelden opleveren. Laten we hopen op kaiserwetter want dat laatste hebben we ook erg gemist.

Hintertuxer Gletsjer

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Turner Banner

Ski Outlet Logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...