Corona Versoepeling in Oostenrijk geeft geen extra besmettingen!

Brixen im thale Zwembad

Corona Versoepeling in Oostenrijk geeft geen extra besmettingen. De Corona versoepeling van maatregelen in Oostenrijk heeft er niet voor gezorgd dat er extra besmettingen zijn gekomen.

Het is al weer zo’n 7 weken geleden dat Oostenrijk op slot is gegaan. Door deze maatregel bleef het aantal besmettingen tot nu toe beperkt tot 15.650 en het dodental staat net iets boven de 600.

Half april werd er alweer toestemming gegeven aan de kleinere winkels om open te gaan. De Oostenrijkse minister van Volksgezondheid Rudolf Anschober geeft zelfs aan dat er “geen aanwijzingen zijn voor een merkbare toename in de verschillende gebieden. De situatie is constant, stabiel en dat is echt een zeer positieve en goede situatie”

Wel wordt nog steeds benadrukt in Oostenrijk dat er nog steeds regels zijn die nageleefd moeten worden. Mondkapjes dien je namelijk nog verplicht te dragen in de winkels.

We blijven het volgen.

Zomer Bier Zon

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Colada Sport2000 banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×