Coronavirus Obertauern 12 mensen in Quarantaine

Obertauern

Coronavirus Obertauern meer als 12 mensen in Quarantaine

Coronavirus, in Obertauern, in de gemeente Untertauern zijn meer dan 12 mensen in Quarantaine. Dit zijn allen medewerkers van een Hotel. Deze mensen hebben contact gehad met een 62 jarige vrouw uit Duitsland. Ook bevind deze vrouw zich weer in Duitsland.

De 62-jarige vrouw is afgelopen woensdag positief getest op het Coronavirus en is meteen met het rode kruis naar Keulen vervoerd. Van de andere gasten in het hotel (70) zijn er nog geen besmettingen gesignaleerd.

Waar de 62-jarige Duitse besmet is geraakt is niet duidelijk. Vermoedelijk was ze al richting Obertauern gegaan terwijl ze het virus al onder de leden had.

De 12 mensen die verbonden zijn aan het Hotel hebben zelf besloten in het Hotel te blijven. Door de gemeente en het VVV krijgt men genoeg levensmiddelen aangereikt. Alle gasten die in het Hotel verbleven zijn inmiddels vertrokken.

Deze mensen mochten naar huis afreizen maar er is nadrukkelijk verteld dat ze geen contact mochten hebben met andere mensen/ Zodra ze thuis zijn moeten ze aan huis gebonden blijven (quarantaine) en wachten op medici die deze mensen gaan onderzoeken

Land Salzburg

Intussen zijn er al 4 personen besmet geraakt met het Coronavirus.

Of dit inmiddels gevolgen heeft voor de afzeggingen van mensen die niet meer naar deze gebieden gaan? Op dit moment liggen de afzeggingen tussen de 10 en 15% en in de gebieden waar een geval bekend is gemaakt zelfs op 50%.

Bron : ORF

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Ski Outlet Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...