CrazyDeer de nieuwe Après Ski bar in Saalbach

CrazyDeer

Banner © CrazyDeer

De ene après ski bar sluit de deuren voor goed en een ander opent de deuren. Op 2 december 2017 opent CrazyDeer de nieuwe Après Ski bar in het Skicircus de deuren.

Het was even slikken voor menigeen in het Skicirucus toen men de facebookpagina te zien kreeg van het Après Ski Paleis. Op 3 maart 2017 werd bekend dat deze zeer bekende en geliefde Après Ski bar in hartje Hinterglemm bezig zou zijn met de laatste dagen. Het einde nadert werd er gekopt!!!
De laatste dag was 17 maart 2017, en dat zou een feest worden, de reden was dat het pand deze zomer gerenoveerd en verbouwd werd. Na de verbouwing en renovatie komt er een andere bestemming.

Wekelijks kwamen bekende Nederlanders en DJ’s naar het Après Ski Paleis, en kreeg zelfs het predicaat Best Dutch Après Ski. Maar na 14 seizoenen eindigde dit alles op 17 maart 2017.

Maar de ene zijn dood is een ander zijn brood, en dit geldt ook voor het Après Ski Paleis. De ene gaat en de andere komt, maar niet in Hinterglemm zelf. Het Après Ski Paleis stond daar, maar de nieuwe bar komt in Saalbach. CrazyDeer zal op 2 december 2017 haar deuren openen, dit gelijktijdig met de opening van het skiseizoen. De programmering is nog niet bekend, wel dat deze onder Mango’s in Saalbach komen.

Voor meer informatie over de programmering, foto’s en nieuwtjes ga naar de Facebookpagina van CrazyDeer.

Onderstaande foto’s komen van de Facebookpagina van CrazyDeer, wij gaan deze bar zeker even testen.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...