Creatieve Content Marketeer Gezocht!

Summit Travel Vacature

Summit Travel zoekt een enthousiaste en creatieve Content marketeer!

Wil je werken in een snel groeiende tour operator in wintersportreizen? Dan is dit je kans! Summit Travel, gevestigd in Rotterdam, is op zoek naar een enthousiaste en creatieve Content marketeer. Summit Travel staat bekend om de uitstekende persoonlijke service, gekoppeld aan een moderne, snelle en boekbare website.

Herken jij jezelf hierin?

Vind jij het leuk om er alles aan te doen om de online vindbaarheid te verbeteren? Dan zal deze functie je zeker aanspreken, want je werkzaamheden hebben als doel om de online vindbaarheid te verbeteren. Je gaat via diverse kanalen de potentiële klanten bereiken en ze op de website voorzien van de juiste informatie. Zo ga je aan de slag met het creëren van content, de social media kanalen beheren, nieuwsbrieven samenstellen, kleine rapportages maken en je helpt mee met het onderhouden van de website. Uiteraard sta je er niet alleen voor, je doet dit samen met de online marketeer van Summit Travel. Samen ga je aan de slag met planningen om ervoor te zorgen dat alle content-puzzelstukjes op het juiste moment op de juiste plek zijn!

Wat is je bagage?

Zit schrijven in je genen? Heb je feeling met toerisme, wintersport en de Alpen? Ben je daarnaast nieuwsgierig, geïnteresseerd in social media en heb je gevoel voor beeld? Kun je ten slotte prima zelfstandig werken, maar ben je ook communicatief vaardig? Dan ben jij de Content marketeer die Summit Travel zoekt!

Bekijk de vacature en solliciteer

Bekijk hier de volledige vacature voor Content marketeer bij Summit Travel. Ben jij de enthousiaste en creatieve Content marketeer die Summit Travel zoekt? Wacht dan niet te lang en stuur jouw CV en motivatiebrief op!

Pitztaler Gletsjer Topfoto

Stubaier Gletsjer Topfoto

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...