Cruise Control Camper inbouwen

Dakdragerwinkel NL Camper

Cruise Control Camper inbouwen

Rijd je vaak lange afstanden maar ben je er klaar mee om constant het gaspedaal in te drukken? Dan is cruise control de uitkomst. Hiermee kun je comfortabel lange afstanden rijden zonder je voet op het pedaal te houden. Daardoor zit je een stuk relaxter achter het stuur en hoef je ook niet de hele tijd in de gaten te houden of je te hard rijdt. Cruisecontrol kun  je makkelijk achteraf laten inbouwen, ook in een camper. Klinkt als een top oplossing toch?

Waarom cruise control

Natuurlijk is super fijn om relaxter in de camper te zitten. Maar dat is lang niet het enige voordeel aan cruise control. Andere voordelen zijn:

Voordelen:

  • Constante snelheid: Cruise control fungeert als een snelheidsregelaar, waardoor de auto een constante snelheid behoudt zonder dat je het gaspedaal hoeft in te drukken. Dit zorgt ervoor dat je altijd met de juiste snelheid rijdt en voorkomt snelheidsboetes.
  • Minder brandstof verbruik: Cruise control optimaliseert het brandstofverbruik, waardoor je zuiniger rijdt en geld bespaart op brandstofkosten.
  • Boetes voorkomen: Gebruik de cruise control om jouw snelheid vast te zetten op de maximale toegestane snelheid. Hiermee voorkom je boetes en dat bespaart een hoop geld!

Dakdragerwinkel NL Camper

Zelf inbouwen of laten inbouwen

Als je cruise control in je camper wilt kun je kiezen tussen zelf inbouwen of laten inbouwen. Ben je handig? Dan kun je een cruise control set bestellen en deze zelf inbouwen. Dit kost je dan rond de €450,-, dan heb je het basis model met standaard CM-3 hendel. Laat je de cruise liever inbouwen? Kies dan voor cruise control laten inbouwen dit kost je €499,- (All-in) met een standaard hendel.*

*De prijs is geldig voor auto’s met elektronisch gaspedaal en op basis van een aanwezig en bruikbaar snelheidssignaal in de auto. In 99% van de gevallen is dit signaal aanwezig.

Wat kost het om een cruise control in te bouwen?

Dit hangt er van af of je en elektronisch gaspedaal hebt en welke bedieningselement je kiest. De onderstaande prijzen zijn op basis van een camper met elektronisch gaspedaal.

Prijzen cruisecontrol camper laten inbouwen

Bedieningselement Elektronisch gaspedaal Prijs (All-in met montage)
Stuurkolomhendel CM-3 (standaard) €499,-
Stuurkolomhendel CM-4

(2 geheugenstanden)

€518,50
Dashboard bediening CM-7 €499,-
CM-3, CM-4, CM-7 X Prijs op aanvraag

Waar cruisecontrol achteraf laten inbouwen

Maar waar moet je zijn voor het achteraf inbouwen van een cruise control? Je kunt terecht bij Autovoordeelwinkel.nl in Zevenhuizen (Z-H). Autovoordeelwinkel.nl is lid van United Car Shops en United Installers inbouwspecialist. Naast de fabrieksgarantie op de cruise control bieden zij levenslange garantie op montage werkzaamheden. Ook zijn onze monteurs SCM gecertificeerd om een vakkundige montage te garanderen. Je kunt dan ook zonder zorgen een cruise control in jouw camper laten monteren. Zodra jouw camper gereed is krijg je een duidelijke uitleg over het functioneren van de cruise control en maak je samen met de inbouwspecialist een proefrit.

Vragen?

Weet je niet welke cruise control set je moet kiezen of twijfel je of je een elektronisch gaspedaal hebt? Wij helpen je graag! Bel, app of mail ons en we beantwoorden je vraag. Kom je liever langs in de showroom? Dan staan onze verkoopspecialisten voor je klaar.

Autovoordeelwinkel.nl dé bestemming voor auto accessoires. ✓Laagste prijs garantie ✓Snelle verzending Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden ✓ 300m2 showroom

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dit vind je ook FANtastisch...

×