Dal groen en op de berg Winters VIDEO

Brixental 23 december 2023

Brixental 23 december 2023 48 uur stromende regen maar op de berg is alles in sneeuw gevallen

Dal groen en op de berg Winters VIDEO

We zijn weer terug in Oostenrijk en wat een verschil met 2 weken tot een week geleden. Toen hadden we een halve meter verse sneeuw in het dal en als je nu kijkt dan is dat toch wel iets anders.

Ik zal maar niet gelijk hier schrijven wat ik hiervan vind maar de video spreekt boekdelen.

Tegelijkertijd was Stefan ook Live gegaan en zijn verhaal staat hieronder.

Nou is het lang niet overal groen in de dalen. Sommige dalen liggen iets hoger en ga je wat oostelijker dan heb je daar wellicht wel een sneeuwgrens van 800 meter. We zagen beelden uit hoger gelegen dalen en daar ziet het er FANtastisch uit.

Een nieuwe weervideo staat klaar, hier kun je het hele wintersportweerbericht terug zien voor de gehele Alpen, met dank aan Jeroen.

De komende dagen gaan we met veel zon de pistes op, waarschijnlijk zal dat maandag op 1e kerstdag weer voor het eerst zijn.

Hieronder nog een aantal foto’s van vandaag en laten we hopen dat het rond de jaarwisseling weer geheel wit gaat uitzien.

Brixen im Thale Brixental 23 december 2023

Brixen im Thale Brixental 23 december 2023

Sneeuwkettingenwinkel Display Advertentie SKW - winter 2023-2024 900x600

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×