Davids wandeltocht naar de Hirzeggalm en Spiessnägel

Grosse Rettenstein

Davids wandeltocht naar de Hirzeggalm en Spiessnägel

We kregen al eerder een videobericht van David toegezonden. Dit keer is David aan de wandel gegaan bij Aschau, wandeling naar de Hirzeggalm en Spiessnägel.

Volgens David staat deze wandeling bekend om zijn wilde bloemen. Onderweg kom je ook zeker een hut tegen waar je een versnapering kunt doen. Tevens heb je daar een FANtastisch uitzicht. Vanaf dit punt is het nog een stukje doorlopen naar de top maar die haal je wel. Uiteindelijk kom je ook nog bij een meertje terecht.

Van deze wandeltocht is een video, deze staat hieronder.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht