De afdalingen van Söll in beeld VIDEO

Söll

De afdalingen van Söll in beeld VIDEO

We hadden beloofd om met nog meer afdalingen te komen vanuit Söll. Vanaf de Hohe Salve hebben we de afdalingen gemaakt naar Hoch Söll. Ook de dalafdaling naar Söll kunnen jullie bekijken en alles bij FANtastisch Kaiserwetter. De video’s zijn geschoten in 4K dus een optimaal beeld. Speel ze maar eens af op de TV. Er zitten 2 video’s bij die lijken erg op elkaar qua beeld. Dat klopt. Er was namelijk vraag naar video’s zonder dat daar muziek onder werd gezet.

Dat hebben we maar eens uitgeprobeerd. Aan jullie om aan te geven wat je leuk vind.

We horen graag van jullie of je de video met muziek of zonder muziek beter vind….. Zeg het maar en reageer maar in de reacties op facebook.

Hopelijk kunnen we in de komende voorjaarsvakantie die voor ons over een aantal dagen begint ook van dit soort video’s maken maar dan zal het weer wel mee moeten werken. Of het daadwerkelijk kaiserwetter gaat worden dat horen we vast van onze vaste weermannen (elke ochtend om 8 uur staat er een weerbericht klaar) Maar als je het ons vraagt dan hebben we eerst behoefte aan een portie sneeuw maar hopelijk gaat die dit weekend toch nog vallen.

Uitzicht vanaf Hohe Salve Westendorf Brixental

Uitzicht vanaf Hohe Salve

Hohe Salve

Uitzicht vanaf Hohe Salve richting Söll

Uitzicht vanaf Hohe Salve richting Söll

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...