De afdalingen van Söll in beeld VIDEO

Söll

De afdalingen van Söll in beeld VIDEO

We hadden beloofd om met nog meer afdalingen te komen vanuit Söll. Vanaf de Hohe Salve hebben we de afdalingen gemaakt naar Hoch Söll. Ook de dalafdaling naar Söll kunnen jullie bekijken en alles bij FANtastisch Kaiserwetter. De video’s zijn geschoten in 4K dus een optimaal beeld. Speel ze maar eens af op de TV. Er zitten 2 video’s bij die lijken erg op elkaar qua beeld. Dat klopt. Er was namelijk vraag naar video’s zonder dat daar muziek onder werd gezet.

Dat hebben we maar eens uitgeprobeerd. Aan jullie om aan te geven wat je leuk vind.

We horen graag van jullie of je de video met muziek of zonder muziek beter vind….. Zeg het maar en reageer maar in de reacties op facebook.

Hopelijk kunnen we de komende tijd nog meer van dit soort video’s maken maar dan zal het weer wel mee moeten werken. Of het daadwerkelijk kaiserwetter gaat worden dat horen we vast van onze vaste weermannen (elke ochtend om 8 uur staat er een weerbericht klaar) Maar als je het ons vraagt dan hebben we eerst behoefte aan een portie sneeuw maar hopelijk gaat dat nog komen deze winter.

Uitzicht vanaf Hohe Salve Westendorf Brixental

Uitzicht vanaf Hohe Salve

Hohe Salve

Uitzicht vanaf Hohe Salve richting Söll

Uitzicht vanaf Hohe Salve richting Söll

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Renthier Westendorf Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×