De dalen groen, oliebollen en rondje op de camping

De dalen groen, oliebollen en rondje op de camping

Oudejaarsdag in Oostenrijk. We zijn toch nog maar even de piste opgegaan, maar dat zien jullie later. Dat is doorgaans wel het recept in een normale winter. Wat er nu gebeurd qua weer is redelijk uitzonderlijk. Het is gewoonweg te warm en rond 12 uur vonden we dat het wel klaar was voor de dag.

Op de camping waar wij zitten zagen we bij terugkomst al menige frituurpan aan staan waar ook de oliebollen in dreven. Bij Stefan zijn we weer langs geweest die jaarlijks wat mensen van wat oliebollen voorziet. De video staat hierboven.

Caravan te koop 30 december 2022

Vers van de pers is dat er sinds vandaag een caravan te koop is. Deze konden jullie zien in de video. Meer weten. Klik dan HIER.

Voorts wensen jullie een fijne jaarwisseling en vooral een gezond 2023 toe.

Gezond Nieuwjaar 2023

Het Team van FANtastisch Oostenrijk staat er overigens niet helemaal op.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...