De herfst doet een grote stap terug

Lunersee Voralberg © Martien van Zijp vrienden van FANtastisch Oostenrijk

De herfst doet een grote stap terug

Op 1 september begon de meteorologische herfst, terwijl de astronomische herfst pas op 21 september begint.

Maar qua weerbeeld zal het de komende week meer zomers aanvoelen dan herfst. Zo ook vandaag waarbij de zon de overhand heeft. Geheel onbewolkt zal het niet worden.

Ondanks de aanwezigheid van enkele wolkenvelden zal het wel droog blijven met een zwakke tot matige wind uit noorden tot noordoosten. De ochtend begint fris maar dit zal zodra de zon erbij komt stijgen naar maximum temperaturen tussen de 21 tot 29 graden.

Morgen blijft het droog met weer de zon die de overhand heeft, ook nu zal het niet geheel onbewolkt blijven en begint lokaal de dag met mist. Het zal weer een warme dag worden met een maximum  tussen de 22 en 30 graden. Ook op een hoogte van 2000 meter wordt het warm met 9 graden in het oosten en rond de 19 graden in het westen. Dit alles met een stevige wind uit oosten.

Verdere trend

Woensdag zal weer de zon de overhand hebben en stijgt de temperaturen naar waarden tussen de 23 en 30 graden. Lokaal begint de dag met mist met name in het zuidoosten is de kans hierop aanwezig, het zal ook nu weer niet geheel onbewolkt zijn.

De wind is stevig uit het oosten tot zuidoosten.

Donderdag begint lokaal weer met mist die snel verdwijnt zodra de zon er bij komt. Maximum ligt tussen de 24 en 230 graden. De wind is stevig en komt uit het zuiden tot oosten.

Vrijdag komt er nog geen einde aan de nazomer, ook nu veel zon en warm. Maximum ligt tussen de 25 tot 31 graden.

Hoe lang de nazomer blijft, morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk. Voorlopig zijn de vooruitzichten natuurlijk FANtastisch.

De groeten,

Reserveweerman Michel

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Interhome Banner 1250x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...