De herfst in Oostenrijk is even weer terug

De herfst in Oostenrijk is even weer terug

De herfst in Oostenrijk is even weer terug

De komende dagen is de lente ver weg en de vraag is hoe lang blijft het herfstachtig.

Vandaag wordt nog een mooie dag met in het noorden en oosten overwegend zon. Elders in het land zullen de wolken meer de overhand hebben. Richting het oosten is de kans op een enkele bui mogelijk, vooral in Vorarlberg, Tirol en Salzburg.

De maximale dagtemperaturen liggen tussen de 15 en 23 graden, in het westen zal het het warmst worden. Dit allemaal met een stevige tot harde wind vanuit het oosten tot zuidoosten.

Morgen valt er het nodige aan neerslag en wordt het niet warmer dan 12 tot 19 graden. Een koufront dat veel bewolking en neerslag met zich meebrengt trekt langzaam het land van west naar zuidoosten over. Alleen in de oostelijke helft van het land blijft het droog, maar de zon komt maar sporadisch door en de bewolking zal overheersen.
De herfst in Oostenrijk is even weer terug

Verdere trend

Donderdag wordt een hele natte dag met veel regen. Alleen in Vorarlberg en het Tiroler Oberland kan het droog worden met een paar zonnestralen. De sneeuwgrens zakt naar 2000 tot 1600 meter. Maximum temperatuur liggen tussen de 10 en 17 graden.

Vrijdag weer veel regen met sneeuw boven de 1800 meter. In het noordwesten is er een kans dat de zon nog te zien is. Maximum ligt tussen de 9 en 17 graden.

Zaterdag is weer overwegend bewolkt met weer het nodige aan neerslag. Maximum ligt net als op de vrijdag tussen de 9 en 17 graden. Zondag zal een herhaling worden van de vrijdag en zaterdag, veel regen met name in het oosten en zuiden.Maximum ligt weer tussen de 9 en 17 graden.

Morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk met hopelijk een andere voorspelling.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Mesnerwirt Westendorf

Van Beeck tenten

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×