De ideale wintersport voor volwassenen die beter willen skiën en snowboarden

Ripstar

De ideale wintersport voor volwassenen die beter willen skiën en snowboarden

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur en Ripstar weet daar wel raad mee met hun brede aanbod aan wintersport reizen. Speciaal voor volwassenen heeft Ripstar twee populaire wintersport vakanties: The Snowtrip (25+) en Snowcamp (18+). Deze wintersport ‘snowcamps’ zijn speciaal voor volwassenen die beter willen leren skiën of snowboarden en nieuwe snow-minded mensen willen leren kennen. Benieuwd wat deze snowcamps zo populair maakt? Lees hieronder meer.

Professionele, Nederlandstalige clinics en lessen

Ripstar verzorgt op alle snowcamps lessen op maat in het Nederlands. De lessen worden verzorgd door instructeurs persoonlijk geselecteerd op ervaring en op expertise. Tijdens de lessen zal er gekeken worden naar persoonlijk niveau, zodat progressie gegarandeerd is. Naast de lessen organiseren de instructeurs ook dagelijks clinics waaraan iedereen gratis kan deelnemen. Zo leer je ook wat buiten de lessen om. Bijvoorbeeld de wekelijkse wax- en slijpclinic, een funpark clinic en carve clinic.

“Als relatief beginnende skiër mijn skills zeker kunnen verbeteren in de lessen, clinics en gezellige tours.”

the snowtrip wintersport volwassenen

the snowtrip wintersport volwassenen

Op avontuur met een gezellige groep mensen

Naast de tijd op de piste gaat het natuurlijk tijdens een wintersportreis ook om de gezelligheid. Veel mensen komen alleen en willen graag nieuwe mensen leren kennen. Ripstar speelt daar perfect op in met veel avondactiviteiten, zoals een kennismakingsspel, pubquiz, filmavond en natuurlijk lekker après-skiën! Ook kun je kiezen om mee te eten met de dagelijkse 3-gangen diners, waar je na een dag op de piste weer met z’n allen bij elkaar komt.

“Van shredden op de piste, tot mooie gesprekken in het chalet en dikke fissa in de aprés-ski.”

Après Ski

Een zorgeloze wintersport

Een wintersportreis organiseren kan flink wat gedoe zijn. Waar ga je heen, welke accommodatie kies je, hoe kom je er, hoe regel je huurmateriaal, hoe kom je aan een skipas? Ripstar heeft het ‘snowcamp’ concept speciaal verzonnen om deze reden. Waarom alles zelf regelen, als Ripstar het voor je kan doen? Ripstar biedt een volledig verzorgde reis waarbij jij alleen nog maar hoeft te genieten.

De ultieme skigebieden

Voor zowel The Snowtrip (25+) als het Snowcamp (18+) heeft het Ripstar team skigebieden uitgekozen waar genoeg pistes zijn om dagelijks nieuwe routes te kunnen ontdekken en een omgeving waar natuurlijk veel après-ski is. Voor The Snowtrip (25+) gaat de reis naar Zillertal Arena, een gebied met 150 km piste en 52 moderne liften. Onder dit gebied vallen ook de populaire gebieden Königsleiten en Gerlos, waar de après-ski plaatsvindt. Met het Snowcamp (18+) reis je af naar het Zwitse Davos, op loopafstand van het dorp.

Ben je benieuwd wanneer de wintersport snowcamps voor volwassenen plaatsvinden? Je vindt alle informatie op de website van Ripstar: The Snowtrip (25+) en Snowcamp (18+).

Ripstar

Ripstar

Ripstar

Ripstar

Ripstar

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Dit vind je ook FANtastisch...

×