De langlaufbaan bij Golfclub Kitzbühel Schwarzsee is open

De langlaufbaan bij Golfclub Kitzbühel Schwarzsee is open

Golfclub Kitzbühel Schwarzsee

De langlaufbaan bij Golfclub Kitzbühel Schwarzsee is open, We kregen wat foto’s binnen van Vincent Nicolai die gisterochtend een rondje ging hardlopen tussen Kirchberg in Tirol en Kitzbühel. Dat hardlopen was trouwens niet omdat de pistes er minder bij liggen. Nee dat is allemaal prima voor elkaar maar wel OP de piste. Off Piste slaan we maar even over de komende week.

Vincent wist te melden dat er zelfs gelanglauft kon worden bij de Golfbaan van Kitzbühel Schwarzsee. Van Hole 6 t/m 8 ligt een mooie geprepareerde loipe. Ook op de Facebookpagina van de Golfclub is dat ook goed te zien.

We kunnen het toch ook niet laten om nog even terug te blikken toen wij er van de zomer een rondje gingen golfen. Lees dit HIER nog eens na en bekijk ook de video.

Voor nu denken we alleen maar aan winter en genieten van de pistes, het weer en de sneeuw daar kijken we met zijn allen naar uit. Wanneer gaat er eens een dump vallen. wie het weet mag het zeggen. We zouden ook weer eens heel graag het winterse plaatjes willen zien…. Maar geduld is een schone zaak….

Alpen Reizen

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht