De Pitztaler bergzomer is begonnen

Pitztal Zomer Alm

foto @TVB Pitztal

De Pitztaler bergzomer is begonnen

De Pitztaler Bergzomer is vandaag al gestart op een aantal almen en daar komen morgen nog wat hutten bij.

Geweldig om te zien dat Oostenrijk weer aan het opstarten is. Dat gebeurd natuurlijk al vanaf 19 mei 2021 maar je ziet nu ook de bergalmen ook open gaan. Die liggen een stukje hoger en de wandelaars die ook nu de gebieden gaan “bestormen” willen natuurlijk wel een drankje en een hapje doen.

In het Pitztal kun je ook geweldige wandelingen maken en het uitzicht is echt “wunderbar”. Hieronder een overzicht van hutten die in ieder geval open zijn.

  • Larcher Alm (1.814 m)
  • Leiner Alm (1.823 m)
  • Hochzeiger Haus (1.829 m)
  • Tiefentalalm (1.880 m)
  • Gletscherstube (1.915 m)
  • Arzler Alm (1.900 m)
  • Mauchele Alm (1.840 m)
Pitztal Zomer Alm

foto @TVB Pitztal

In het Pitztal is er natuurlijk nog veel meer te beleven. Daar gaan we zeker nog wel over schrijven. Recentelijk hebben we de Bucketlist al gepubliceerd wat je allemaal gedaan zou moeten hebben. Deel 1 kun je HIER lezen. Er zullen er zeker nog een aantal volgen.

Pitztal Zomer Alm

foto @TVB Pitztal


Pitztal Zomer Alm

foto @TVB Pitztal

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...