Pitztal De Pitztaler Sommer Card

Pitztal Sommercard
© TOURISMUSVERBAND PITZTAL

Pitztal, De Pitztaler Sommer Card is de kaart die je verblijf in het Pitztal compleet maakt. Van 26 juni tot 18 oktober 2020 is deze kaart te verkrijgen en alleen via partneraccommodaties in het Pitztal.

Boek je een verblijf in het Pitztal bij één van de geselecteerde verblijven dan krijg je een Pitztaler Sommer Card. Hiermee krijg je elke dag gratis toegang tot vele activiteiten in het Pitztal en omgeving. Vanaf dag één van je verblijf kan er gebruik worden gemaakt van deze kaart die niet apart te koop is. Deze kaart geeft gratis toegang tot 1 berglift of andere activiteit per dag. Ook heb je gratis toegang tot verschillende musea, zwemparken, indoor klimmen, Kaunertaller Gletscherstrasse, Steinbock Centre en nog veel meer. Daarbij kan iedereen met een Pitztaler Sommer Card gratis gebruik maken van de bus in de omgeving. Meer informatie

Je kan per dag één keer gebruik maken van of een lift of XP Adventure Park, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Je heb dan toegang tot de :

  • Pitztaler Gletscher
  • Riffl see
  • Hochzeiger Bergbahnen
  • Bergbahnen Imst
  • Sommerberg Fendels
  • Kaunertaler Mautstraße*
  • Kaunertaler Gletscher*
  • XP Abenteuerpark *

* Uitgezonderd Kaunertaler gletsjerweg en Kauntertal Gletsjer met de Karlesjoch-gondel kan samen worden gebruikt op een dag!

Alle dagelijkse attracties die in combinatie met een liftpas of XP Adventure park gratis te gebruiken zijn, zijn te vinden in de brochure of via de site. Verblijf je niet in het Pitztal dan is er ook voor dagjes mensen genoeg te beleven in dit prachtig dal. Een letterlijke hoogtepunt is het Café 3.440, het hoogste gelegen café van Oostenrijk met een FANtastisch uitzicht.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...