Pitztal De Pitztaler Sommer Card

Pitztal Sommercard
© TOURISMUSVERBAND PITZTAL

Pitztal, De Pitztaler Sommer Card is de kaart die je verblijf in het Pitztal compleet maakt. Van 25 mei tot 20 oktober 2024 is deze kaart te verkrijgen en alleen via partneraccommodaties in het Pitztal.

Boek je een verblijf in het Pitztal bij één van de geselecteerde verblijven,dan krijg je een Pitztaler Sommer Card. Hiermee krijg je elke dag gratis toegang tot vele activiteiten in het Pitztal en omgeving. Vanaf dag één van je verblijf kan er gebruik worden gemaakt van deze kaart die niet apart te koop is. Deze kaart geeft gratis toegang tot 1 berglift of andere activiteit per dag. Ook heb je gratis toegang tot verschillende musea, zwemparken, indoor klimmen, Kaunertaller Gletscherstrasse, Steinbock Centre en nog veel meer. Daarbij kan iedereen met een Pitztaler Sommer Card gratis gebruik maken van de bus in de omgeving. Meer informatie

Je kan per dag één keer gebruik maken van of een lift of XP Adventure Park, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Je heb dan toegang tot de :

Deze bonuspartners zijn nieuw vanaf zomer 2023. Op vertoon van de Pitztal Sommer Card krijg je 20% korting, behalve bij de Venet Bergbahnen hier krijg je 10% korting.

Alle dagelijkse attracties die in combinatie met een liftpas of XP Adventure park gratis te gebruiken zijn, zijn te vinden in de brochure of via de site. Verblijf je niet in het Pitztal dan is er ook voor dagjes mensen genoeg te beleven in dit prachtig dal. Een letterlijke hoogtepunt is het Café 3.440, het hoogste gelegen café van Oostenrijk met een FANtastisch uitzicht.

Meer informatie ga naar Pitztal.com.

Banner Pitztal

Pitztal Gletsjer Rifflsee

Pitztal Hochzeiger

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×