De Sachertaart en het recept

Sachertorte

Sachertaart, we hebben bij ons op de site in het verleden al wat lekkernijen laten zien die je in Oostenrijk kunt krijgen…. bijvoorbeeld de Kaiserschmarren. Dit keer aandacht voor de Sachertorte.

Vaak als wij op de piste zijn dan willen we een Sachertaart of op zijn Duits een Sachertorte, ja wie niet…. Ook komt het wel eens voor dat ze op zijn. Onze verslaving is zelfs zo erg dat we ze vaak vooraf bestellen. Een soortgelijke situatie heb je bv met halve kippen. Op de piste kun je wel eens halve kippen krijgen. Ook deze bestellen mensen van te voren want als je ongeveer om 1 uur wilt gaan eten dan zijn ze op….. Geef maar door waar jullie de lekkerste hebben gegeten. Wie weet maken we wel een keer een overzicht.

Maar even terug naar de Sachertaart. Hieronder staat een video uit 1959 met het al oude recept. Het is in het Duits maar zeker verstaanbaar. Alle ingrediënten worden besproken en wij zouden zeggen succes en eet smakelijk. Je hoeft ze dan ook niet van te voren te reserveren.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht