De Sachertaart en het recept

Sachertorte

We hebben bij ons op de site in het verleden al wat lekkernijen laten zien die je in Oostenrijk kunt krijgen. BV de Kaiserschmarren. Dit keer aandacht voor de Sachertorte.

Vaak als wij op de piste zijn dan willen we een Sachertorte, ja wie niet…. Ook komt het wel eens voor dat ze op zijn. Onze verslaving is zelfs zo erg dat we ze vaak vooraf bestellen. Een soortgelijk situatie heb je bv met halve kippen. Op de piste kun je wel eens halve kippen krijgen. Ook deze bestellen mensen van te voren want als je ongeveer om 1 uur wilt gaan eten dan zijn ze op….. Geef maar door waar jullie de lekkerste hebben gegeten. Wie weet maken we wel een keer een overzicht.

Maar even terug naar de Sachertorte. Hieronder staat een video uit 1959 met het al oude recept. Het is in het Duits maar zeker verstaanbaar. Alle ingrediënten worden besproken en wij zouden zeggen succes en eet smakelijk. Je hoeft ze dan ook niet van te voren te reserveren.

vbfczvfa

Summit Travel

Summit Travel Zoek en Boek

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht