De Sachertaart en het recept

Sachertorte

De Sachertaart en het recept

Sachertaart, we hebben bij ons op de site in het verleden al wat lekkernijen laten zien die je in Oostenrijk kunt krijgen…. bijvoorbeeld de Kaiserschmarren. Dit keer aandacht voor de Sachertorte.

Vaak als wij op de piste zijn, dan willen we een Sachertaart of op zijn Duits een Sachertorte, ja wie niet…. Ook komt het wel eens voor dat ze op zijn. Onze verslaving is zelfs zo erg dat we ze vaak vooraf bestellen. Een soortgelijke situatie heb je bv met halve kippen. Op de piste kun je wel eens halve kippen krijgen. Ook deze bestellen mensen van te voren, want als je ongeveer om 13 uur wilt gaan eten dan zijn ze op….. Geef maar door waar jullie de lekkerste hebben gegeten. Wie weet maken we wel een keer een overzicht.

Maar even terug naar de Sachertaart. Hieronder staat een video uit 1959 met het al oude recept. Het is in het Duits, maar zeker verstaanbaar. Alle ingrediënten worden besproken en wij zouden zeggen succes en eet smakelijk. Je hoeft ze dan ook niet van te voren te reserveren.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Dit vind je ook FANtastisch...

×