De Salvesenklamm, Rosengartenschlucht in Tarrenz Imst

Salvesenklamm Tarrenz

Twee jaar geleden was Chantal Weekers in Tarrenz en ze had destijds wat foto’s met ons gedeeld. Chantal was in de Salvesenklamm geweest en ook bij de Rosengartenschlucht. Ook is de wandeling naar Hoch Imst gegaan om vervolgens weer terug te keren naar Tarrenz.

Hieronder de vele foto’s die we mochten ontvangen maar we zullen eerst nog wat informatie geven over de Salvesenklamm

Salvesenklamm Tarrenz

De Salvesenklamm is een uitstapje voor de hele familie. Jong en Oud kunnen daar uitstekend uit de voeten. De weg start aan het einde van de Pfarrkirchen parkeerplaats (gratis) in Tarrenz. De weg gaat natuurlijk een stukje omhoog en uiteindelijk kom je aan op de “Hohen Übergang” van waar je een schitterend uitzicht hebt op de kloof.

Voor de kinderen is er ook een heel leuk pad aangelegd. Daar kun je allerlei heksen zien ook is er een route langs allerlei beelden die daar tentoongesteld zijn.

De duur van deze wandeltocht is circa 1,5 uur en heeft een lengte van 4 kilometer.

Salvesenklamm Tarrenz

Bij terugkomst in Tarrenz maakte Chantal nog even deze foto..

We zijn erg benieuwd wie er nog meer deze mooie klamm heeft bezocht. Natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie verhalen en foto’s. Je kunt ons bereiken op het volgende e-mailadres: info@fantastischoostenrijk.nl

Alpen Reizen

Werken in Oostenrijk banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht