De Salvesenklamm, Rosengartenschlucht in Tarrenz Imst

Salvesenklamm Tarrenz

De Salvesenklamm, Rosengartenschlucht in Tarrenz Imst

Een aantal jaren geleden was Chantal Weekers in Tarrenz en ze had destijds wat foto’s met ons gedeeld. Chantal was in de Salvesenklamm geweest en ook bij de Rosengartenschlucht. Ook is de wandeling naar Hoch Imst gegaan om vervolgens weer terug te keren naar Tarrenz.

Hieronder de vele foto’s die we mochten ontvangen maar we zullen eerst nog wat informatie geven over de Salvesenklamm

Salvesenklamm Tarrenz

De Salvesenklamm is een uitstapje voor de hele familie. Jong en Oud kunnen daar uitstekend uit de voeten. De weg start aan het einde van de Pfarrkirchen parkeerplaats (gratis) in Tarrenz. De weg gaat natuurlijk een stukje omhoog en uiteindelijk kom je aan op de “Hohen Übergang” van waar je een schitterend uitzicht hebt op de kloof.

Voor de kinderen is er ook een heel leuk pad aangelegd. Daar kun je allerlei heksen zien ook is er een route langs allerlei beelden die daar tentoongesteld zijn.

De duur van deze wandeltocht is circa 1,5 uur en heeft een lengte van 4 kilometer.

Salvesenklamm Tarrenz

Bij terugkomst in Tarrenz maakte Chantal nog even deze foto..

We zijn erg benieuwd wie er nog meer deze mooie klamm heeft bezocht. Natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie verhalen en foto’s. Je kunt ons bereiken op het volgende e-mailadres: info@fantastischoostenrijk.nl

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×