De Schans Ski & Snowboardclub Uden heeft hulp nodig!

Brand Uden 16 april De Schans

De Schans Ski & Snowboardclub Uden heeft hulp nodig!

Afgelopen week hebben wij ook bericht van de brand in Uden en dan voornamelijk op de Skibaan. Deze skibaan is zwaar beschadigd en de kosten zijn enorm. We zetten niet vaak dit soort acties op onze website en hopen zeker dat dit niet vaker voorkomt maar…deze skiclub heeft hulp nodig.

Onder de noemer doneer een matje wordt er een inzamelingsactie gehouden. Al is het bedrag nog zo klein je kunt de club hiermee weer een zetje in de goede richting geven.

Wie doet er mee? De Schans Ski & Snowboardclub Uden zal er blij mee zijn.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht